Home » Спорт » Гочето е новият спортен директор на Етър
d0b3d0bed187d0b5d182d0be d0b5 d0bdd0bed0b2d0b8d18fd182 d181d0bfd0bed180d182d0b5d0bd d0b4d0b8d180d0b5d0bad182d0bed180 d0bdd0b0 d0b5d182 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Гочето е новият спортен директор на Етър

Гочето е новият спортен директор на Етър

Именитият български треньор Георги Василев е новият спортен директор на Етър. Той беше представен на футболистите преди днешната тренировка от председателя на УС на клуба Деян Куздов.

“Георги Василев е новият спортен директор на клуба. Краткосрочната цел е отборът да постигне максимума в следващите мачове и да изпълним това, което е по силите ни към момента – минимум участие в баража, а при добро стечение на обстоятелствата да влезем директно. Г-н Василев ще помага с опита си на спортно-техническия щаб, на треньорите и футболистите. Той е един от малкото хора, които в този момент могат да вдъхнат увереност и да вдигне отбора”, коментира Деян Куздов.

“Идвам с най-голямото желание да помогна с присъствието си на спортно-техническото ръководство, на което твърдо стоя зад гърба им, с уважението, с което се отнася към мен ръководството на клуба. Желанието ми е в тази кризисна ситуация, в която се намира Етър, да направим максимума, за да не пропуснем годината. Това няма да е много лесно, защото другите отбори вече усетиха това колебание и се амбицираха. Миньор и Хебър ще са много сериозни конкуренти в последните кръгове. А моето присъствие и перспектива са две различни неща. Присъствието – от гледна точка на оставащите три мача, перспективата в бъдеще – аз съм си във Велико Търново и като има полза от мен, ще ме ползват. Най-важното е да се вдигне настроението и сплотеността на играчите. Ще помагам със съвети на Веселин Великов, дано решаваме нещата семпло и бързо”, коментира Гочето.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-08

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Фен на Етър предложи брак с транспарант на стадиона

Мачът между Етър Велико Търново и Добруджа ще остане завинаги в историята на млад мъж ...