in

Грийлиш: Той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл

Най-скъпият английски футболист в историята Джак Грийлиш се изказа доста ласкаво по адрес на един от своите съотборници в Манчестър Сити, определяйки го за един от най-добрите, с които е играл.

„Жоао (Кансело) е нереален! Не мога да ви опиша колко добър е всъщност. Откровено той е един от най-добрите футболисти, с които съм играл“, каза Грийлиш, цитиран от УЕФА.

Португалецът наистина се наслаждава на един от най-силните си сезони, откакто е наоколо. Той има 2 гола и 6 асистенции от старта на кампанията, като в 5 от тези случаи се е изявявал в Шампионската лига.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>🗣️ Grealish: &quot;João [Cancelo] is unreal! I can't tell you how good he is, honestly one of the best players I've ever played with.&quot;<a href=”https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#UCL</a> <a href=”https://t.co/Xi6PN0JjZ6″>pic.twitter.com/Xi6PN0JjZ6</a></p>&mdash; UEFA Champions League (@ChampionsLeague) <a href=”https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1466077735659446276?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 1, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by

Meta трябва да разтрогне сделката за Giphy на стойност $315 млн.

Филм за UFC гарантира на Хали Бери тлъст договор с Netflix