Home » Спорт » Гьозтепе „позлатява“ Станимир Стоилов

Гьозтепе „позлатява“ Станимир Стоилов

Сподели новината

Ръководството на Гьозтепе иска да подпише нов договор със Станимир Стоилов, пише изданието Yeni Asir. Измирският клуб има намерение да удължи контракта на 57-годишния специалист с още две години.

Мъри пое „Гьоз Гьоз“ през ноември, като тогава парафира за 2,5 години.

Гьозтепе напредва в преследване на целта си – промоция в Суперлигата. „Жълто-червените“ се изкачиха до второ място във временното класиране след назначението на Стоилов. Българският наставник бързо се превърна и в любимец на феновете с офанзивната игра, която изповядва. Под негово ръководство отборът спечели 29 точки от 36 възможни в първенството.

Информацията гласи, че шефовете на турския клуб искат да планират трансферната политика за следващия сезон, като плановете им са изградени с мисъл за Суперлигата и според желанията на Станимир Стоилов.

Ръководството обаче иска да подпише дългосрочен договор с Мъри и неговия щаб, в който влизат Цанко Цветанов и Йончо Арсов, като ги задържи в клуба за четири години.

Поставете оценка:
3.8

Оценка 3.8 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар