Home » Спорт » Дали не е звезда? Ето какво направи Александър Николов

Дали не е звезда? Ето какво направи Александър Николов

Сподели новината

Александър Николов и Кучине Лубе Чивитанова са съвсем близо до класиране за полуфиналите в Шампионската лига по волейбол. Италианският отбор победи с 3:1 (25:21, 25:21, 25:27, 25:22) като гост Халкбанк Анкара.

Българският национал беше титуляр за Кучине Лубе и реализира 17 точки, ставайки най-резултатен в полза на победителите заедно с Марлон Ерера.

Българският посрещач надигра в пряк дуел звездата от Франция Ервин Нгапет. Посрещачът на гранда от Анкара отбеляза 12 точки при успеваемост в нападение от 43 процента. Николов беше с 60 процента в атака, по-висок процент на успеваемост и от този на Ерера.

Реваншът между двата отбора ще се проведе в Италия на 28 февруари. Николов е на 20 години и не просто е един от най-силните волейболисти на България. Той е сред най-перспективните, класни и известни спортисти на страната ни въобще.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар