in

Директорът по аеродинамиката на Mercedes подписа с Aston Martin

Интересна рокада се състоя днес във Formula 1 само няколко седмици преди края на сезона. Директорът по аеродинамиката в Mercedes официално подписа предварителен договор с Aston Martin за следващата кампания, научихме от официалния сайт на състезанието.

„Можем да потвърдим, че Ерик Бландин ще работи за Aston Martin Cognizant от следващата година. Точната дата на встъпването му в длъжност предстои да бъде уточнена. Трансферирането му от Mercedes AMG ще се осъществи в напълно дружелюбен тон“, каза говорител на британския тим.

Ерик Бландин е работил с почти всички водещи отбори в най-бързото състезание на планетата. Кариерата му стартира през 2005 г., когато е начело на Red Bull в продължение на 4 години. След това работи с Ferrari между 2010-2011, а след това работи цели 10 години по усъвършенстването на болида на германския автомобилостроител.

What do you think?

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Даниела Везиева: Българският износ продължава да расте

Даниела Везиева: Българският износ продължава да расте

Само един чук за чупене на прозорци имало в изгорелия автобус?

Само един чук за чупене на прозорци имало в изгорелия автобус?