Home » Спорт » Домантас Сабонис с любопитни думи за Везенков

Домантас Сабонис с любопитни думи за Везенков

Сподели новината

Литовският баскетболист на Сакраменто Домантас Сабонис изрази задоволството си от завръщането на Александър Везенков в игра за Кингс след възстановяването му от контузия.

Сашо Везенков реализира 5 точки, хвана 2 борби и даде асистенция за 9:52 минути за 127:106 срещу Юта в „Голдън 1 Център“. Сакраменто е 8-ми във временното класиране на Запад в НБА. Александър стреля 3 пъти и вкара 2 коша.

„В крайна сметка всичко зависи от треньора и кой иска той да играе. Радвам се, че Александър Везенков и Трей Лайлс се завърнаха в игра след контузии. Мисля, че те са много умни играчи. Добри стрелци са и това прави мачовете по-лесни за мен и Де’Аарън Фокс (другия лидер на Сакраменто). Чувствам, че Везенков трябва да бъде по-агресивен“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар