Home » Спорт » Звезда на Левски с първи думи след трансфера

Звезда на Левски с първи думи след трансфера

Сподели новината

Японският Гамба Осака обяви трансфера на бразилското ляво крило Уелтън от Левски. По-рано днес „сините“ обявиха трансфера на 26-годишния футболист в тима от Осака.

„Информираме ви, че постигнахме споразумение за постоянен трансфер на Уелтън Фелипе от българския Левски в нашия клуб“, пише в официалния сайт на Гамба Осака.

„Здравейте всички в Осака, аз съм Уелтън. Вече ще играя за Гамба. Много съм щастлив от трансфера. Надявам се да направим силен сезон с моите нови съотборници и с нашите чудесни фенове.

Ще се борим заедно и ще дадем най-доброто от себе си, за да постигнем целите си и всички да сме щастливи. Благодаря ви. Вече ще работим заедно“, обяви бразилецът в специално видеообръщение.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар