Home » Спорт » Изместиха следващия бой на Кубрат Пулев

Изместиха следващия бой на Кубрат Пулев

Сподели новината

Следващият мач на Кубрат Пулев срещу поляка Анджей Вавържик бе изместен с близо две седмици. Първончално бе обявено, че Кобрата ще се завърне на ринга на 2 декември с двубой срещу Вавържик зала „Уилоубрук“ в Чикаго, но всъщност битката ще бъде на 14 декември в зала „Хангар“ в Коста Меса, Калифорния.

Последният мач на Кобрата бе през лятото на миналата година, когато той загуби от британеца Дерек Чисора след неединодушно съдийско решение. Българинът има 29 победи (14 с нокаут) и 3 загуби в кариерата си.

Анджей Вавържик има актив от 34 победи и 2 загуби на професионалния ринг. Едно от пораженията му е срещу Александър Поветкин през 2013.

Поставете оценка:
1.5

Оценка 1.5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар