Home » Спорт » Кирил Десподов вече се чувства като у дома си в ПАОК

Кирил Десподов вече се чувства като у дома си в ПАОК

Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов сподели в социалните мрежи, че вече се чувства като у дома си в новия си тим ПАОК. Най-добрият роден футболист за изминалите две години премина в солунския гранд от Лудогорец за сумата от 4.5 млн. евро, предава sportal.bg.

Десподов разкри, че с нетърпение очаква предстоящото дерби с Арис, което е в неделя от 20:30 часа на стадион „Тумба“.

„Не е за вярване как едно място може да се чувства като дом без конкретна причина. Така се чувствам през последните няколко дни, откакто се присъединих към ПАОК. Невероятен клуб, прекрасно топло посрещане от всички, страхотен град – всичко това ме кара да съм благодарен за възможността да бъда тук и да се боря за моя нов отбор. Очаквам с нетърпение срещата с феновете утре – време е за дерби, нека се съсредоточим“, написа Десподов в „Инстаграм“.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар