in

Контузиите в Левски нямат край: Още един аут до края на сезона?

Контузиите в Левски сякаш нямат край, след като още един футболист е заплашен да пропусне мачовете до края на сезона. Става въпрос за младия талант Мартин Петков.

19-годишният халф е поредният с контузия. Той е бил гласен от Станимир Стоилов за титуляр за предстоящото гостуване на Арда в Кърджали. Заради проблема обаче Мъри ще трябва да пуска друг вместо Марто на терена.

Припомняме, че при нулевото равенство на „Герена“ срещу Ботев (Враца) контузия получи и най-голямата звезда на Левски Георги Миланов. С болежки са още Драган Михайлович и Радослав Цонев.

Според източници на БЛИЦ от лекарския екип, прегледал Петков, момчето няма да тренира поне десетина дни. Това означава, че Мартин почти сигурно ще отпадне от сметките на Станимир Стоилов за мачовете до края на календарната година.

What do you think?

11 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Lufthansa показа самолет за ултрабогаташи

Lufthansa показа самолет за ултрабогаташи

Прокуратурата: Трагедията на АМ “Струма” не е терористичен акт, вероятно причината е човешка грешка

Прокуратурата: Трагедията на АМ “Струма” не е терористичен акт, вероятно причината е човешка грешка