Home » Спорт » Министърът на младежта и спорта с коментар за БФС

Министърът на младежта и спорта с коментар за БФС

Сподели новината

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев коментира оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, съобщи БТА. Министър Илиев заяви, че се надява „футболната общественост в България да избере най-доброто ръководство и този социален феномен отново да тръгне към по-добри времена“.

Димитър Илиев коментира, че се търси решение за изключените от БФС клубове. По думите му трябва да се намери вариант, в който централата да преразгледа дали това е било правомерно или не. „Чакаме все още от тях отговор. Не знам сега при това развитие на нещата как ще продължим с комуникацията“.

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 12 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар