in

Най-скъпият англичанин в историята е отказал на Юнайтед, за да се озове в Сити

Най-скъпият англичанин в историята на футбола Джак Грийлиш призна пред Daily Telegraph, че е отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед преди да премине в градския съперник.

„Бях много близо да напусна, но накрая нищо не се случи. Имахме мач от предсезонната подготовка с Юнайтед в събота, а след това трябваше да играя за купата с Бъртън. Но след мача с Юнайтед разговарях с Кристиян Пърслоу (изпълнителен директор на Астън Вила) и агента си, за да им кажа, че няма да напускам и ще преподпиша контракта си. Отидох с кучето си във вторник сутринта, подписах и играх в следващия мач. Всички се съгласихме за откупната клауза и ако някой клуб искаше да я плати, тогава ситуацията щеше да е печеливша и за двете страни, защото означаваше, че съм направил невероятен сезон с Вила, а клубът е получил £100 млн.“, каза Грийлиш за събитията през лятото на 2020 г.

26-годишното крило все още не може да разгърне пълния си потенциал за „гражданите“, но определено се ползва с доверието на Хосеп Гуардиола и на практика е първи избор за поста пред Рахим Стърлинг.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by

5G мрежата е създадена да осигури по-голяма скорост

Енигматично футболно гадже се разголи почти на макс за феновете (СНИМКИ)