Home » Спорт » Новак Джокович поздрави брат си Григор Димитров

Новак Джокович поздрави брат си Григор Димитров

Сподели новината

Григор Димитров направи хубав жест към човек в неравностойно положение. Гришо победи Себастиан Корда с 2:0 сета в 1/8-финалите на АТП 250 турнира в Марсилия, Франция и веднага след мача се качи в трибуните.

Димитров отдели внимание на човек в неравностойно положение, който бе сред феновете по трибуните. Човекът беше видимо доволен от отношението на Димитров.

Най-вероятно всеки би направил като Гришо, но все пак Димитров пак показа, че има голямо сърце. Той много пъти е доказвал, че е сред най-големите джентълмени в тениса.

„Красив момент, Братко“, написа Новак Джокович за случката. Сърбинът е най-успешният тенисист в историята на спорта при мъжете на ниво Голям шлем. Джокович чувства Димитров като брат.

Поставете оценка:
4.7

Оценка 4.7 от 15 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар