in

Рангник ще изкушава Челси за едно от протежетата си в Лайпциг

Ралф Рангник определено има много работа за вършене, щом стъпи официално на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед, като една от задачите му ще бъде да коригира атакуващото формирование. За целта той се е прицелил в едно от бившите си протежета Тимо Вернер, според източници на Transfernarkt.

Двамата германци работеха заедно в Ред Бул Лайпциг, където именно изгря звездата на 25-годишния голмайстор.

В последствие обаче пътищата им се разделиха, а в момента Вернер защитава цветовете на Челси, където обаче е обект на почти постоянна критика.

Рангник все пак вижда в него човек, който умее да пресира високо, а това е една от заявките, които опитният специалист направи преди да пристигне на „Олд Трафорд“. Той е каза пред английските медии, че ще въведе хронометър на тренировките, с който да мери времето, което ще отнема на играчите му, за да си върнат владеенето върху изгубена топка.

В мрежата обаче има редица коментари по адрес на Тимо Вернер, че той просто не притежава нужните качества, за да бъде еднакво ефективен, както при агресията срещу защитниците, така и при отбелязването на голове. Това са и две от най-отличителните различия между национала на Германия и Кристияно Роналдо.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by

Две дузпи поделиха точките межди Локомотив и Черно море

Грузия затвори казината за почти милион души