Home » Спорт » Само трима души от този отбор на Манчестър Юнайтед влизат със сигурност в плановете на Ерик тен Хаг
d181d0b0d0bcd0be d182d180d0b8d0bcd0b0 d0b4d183d188d0b8 d0bed182 d182d0bed0b7d0b8 d0bed182d0b1d0bed180 d0bdd0b0 d0bcd0b0d0bdd187d0b5d181 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Само трима души от този отбор на Манчестър Юнайтед влизат със сигурност в плановете на Ерик тен Хаг

Само трима души от този отбор на Манчестър Юнайтед влизат със сигурност в плановете на Ерик тен Хаг

Ерик тен Хаг се очаква да пристигне официално в Манчестър Юнайтед в близките седмици, а с това сериозната работа трябва да започне, защото отборът удари дъното през настоящата кампания. O Joto публикува днес много кратък списък от играчи, на които нидерландецът е готов да разчита догодина, независимо, че все още не е имал възможност да ги тренира.

Едва ли е изненада, че първите двама са Кристияно Роналдо и Бруно Фернандеш. Португалците са практически единствените полеви играчи, които се бореха почти през целия сезон, за да оправдаят доверието и статута си на „Олд Трафорд“. Бруно може би отчете известен регрес през изминалите два месеца, но генерално погледнато той е основна съставна част на тима от самото си пристигане насам.

Третият е може би малко по-изненадващ състезател в този списък – Диого Далот. Той също е португалец, но реномето му все още не е чак толкова стабилно, колкото на двамата му големи от по-предни позиции. Крайният бранител прекара един отличен сезон под наем в Милан, а през настоящата кампания измести трайно Аарън Уан Бисака от поста на десния бранител.

Странното обаче е, че изданието не добави Давид Де Хеа в импровизирания списък на Тен Хаг. Испанският вратар е най-опитната фигура при „червените дяволи“ и в прекалено много мачове само той бе разликата до разгрома от голяма част от съперниците в шампионата. Ние смело бихме предположили, че той ще бъде твърд титуляр и при новия наставник.

Всички останали, начело с Хари Магуайър, имат поводи за притеснение, защото промяната в Манчестър Юнайтед е неминуема. Ръководството вече заяви намеренията си да даде картбланш за действие на Ерик тен Хаг, за да взима решения в дългосрочен план, така че очакваме поне 5-6 души да си тръгнат през лятото и най-малкото още толкова нови да дойдат на техните места.

Идните няколко месеца ще са особено интересни на „Олд Трафорд“.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-15

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Голмайсторът на Наполи спечели приза за „Най-добър млад играч“ в Серия А

Виктор Осимен бе избран за „Най-добър млад играч“ в италианската Серия А, въпреки че прекара ...