in

Сериозен скандал в Берое

Сериозен скандал е назрял в Берое по време на паузата в първенството. Нападателят Алиун Фол е пътувал до Париж, без да получи разрешението нито на старши треньора Петър Колев, нито на някой друг от клуба, съобщава kotasport.

Сенегалецът се възстановява от контузия и oт известно време е извън строя. Фол е трябвало да тренира допълнително по време на прекъсването в шампионата, но вместо това той се е прибрал във Франция на своя глава.

Отделно, нападателят не се е върнал в началото на седмицата, когато отборът е подновил групови занимания. От Берое са го търсили, но не са успели да го открият в Стара Загора и едва след това са разбрали, че е пътувал до Париж.

Между Фол и Петър Колев е възникнал сериозен конфликт заради поведението на сенегалеца. Договорът на сенегалеца изтича в края на сезона, а по всичко изглежда, че заралии ще се опитат да го продадат.

What do you think?

10 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Как малките и средните бизнеси в ЕС да пробият на външните пазари – по Bloomberg TV Bulgaria на 26 ноември

Как малките и средните бизнеси в ЕС да пробият на външните пазари – по Bloomberg TV Bulgaria на 26 ноември

Сейнт Луис ще получи 790 млн. долара след преместване на отбор в Лос Анджелис

Сейнт Луис ще получи 790 млн. долара след преместване на отбор в Лос Анджелис