Home » Спорт » Скандал във футбола: Вили Вуцов с тежки обвинения към…

Скандал във футбола: Вили Вуцов с тежки обвинения към…

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов изригна след загубата от Монтана в двубой от Втора лига. Ексцентричният специалист обяви скандално, че хора от щаба на Монтана са оказвали натиск на рефера на мача на полувремето.

Ето какво каза Вуцов:

„Президентът на Монтана пресрещна третия съдия на полувремето – псуваха го, заплашваха го, имаше блъскане с ръце. Искам да видя ще бъдат ли взети мерки. Второто полувреме свири 100:0. Само в България може да се случи това“, каза Вуцов, който се закле в децата си, че думите му са верни.

Тимът на Монтана е 3-и в класирането, Янтра е 2 позиции по-назад.

Мачът завърши 2:0 с голове през второто полувреме.

Поставете оценка:
3.8

Оценка 3.8 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар