in

Славия победи Левски с 6:4

Славия спечели втора победа срещу Левски, този път с 6:4 като гост и на практика си гарантира участие в плейофите на националния шампионат по хокей на лед. Двата отбора поднесоха интересен мач на феновете на хокея, като Славия на два пъти взе аванс от 4 попадения, но малко преди края Левски успя да стопи разликата.

В първата третина двата отбора си отбелязаха по едно попадение, във втората Славия вкара три, а третата завърши 3:2 за Левски.
В играта на Левски отново се отличи вратарят Иван Стефанов, срещу когото играчите на Славия отправиха 84 удара. Левски завърши мача с 27 удара срещу вратата на Славия.

„Не беше лесна победа, стана хубав мач и съм доволен, че през цялото време ние водехме играта. Бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме, въпреки че играхме малко демотивирано в третата част. Вратарят на Левски беше като стена, много труден за пробиване. От нашите трябва да отбележа Кожухаров и Танев, които вкараха хубави голове“, заяви треньорът на Славия Мартин Миланов.

„Проспахме половината мач, събудихме се чак в последната третина. Все още играем плахо, младите ни играчи не са натрупали нужния опит при мъжете. Не сме достатъчно уверени на леда, във втората третина допуснахме много грешки и паднаха много голове. Играхме няколко пъти с числено превъзходство, но нито веднъж не успяхме да вкараме гол. Трябва ни време и мачове“, допълни треньорът на Левски Теодор Пондев.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by

Стойчо Младенов ще прави революция в ЦСКА

Спортът по телевизията днес (2 декември)