Home » Спорт » Спортният арбитражен съд потвърди изхвърлянето на Русия от футболните турнири

Спортният арбитражен съд потвърди изхвърлянето на Русия от футболните турнири

Сподели новината

Спортният арбитражен съд (КАС) потвърди наказанието на Международната футболна федерация (ФИФА) за участие на руски отбори в турнири под егидата на организацията, съобщава АП.

КАС отказа на Руския футболен съюз ускорена процедура за разглеждане на случая. Съдът взе същото решение по-рано, като потвърди и санкциите на УЕФА. Така руският отбор няма да играе с Полша в плейофите за Световното първенство в Катар, като първоначално срещата трябваше да се проведе на 24 март в Москва.

На 28 февруари ФИФА и УЕФА лишиха руските клубове и национални отбори от участие в международни състезания заради ситуацията в Украйна. На 7 март руската централа подаде жалба до КАС срещу тези решения.

Поставете оценка:

3.5

Оценка 3.5 от 16 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар