Home » Спорт » Страхотно: Играл в ЦСКА предложи брак на наша националка на терена на Националния стадион

Страхотно: Играл в ЦСКА предложи брак на наша националка на терена на Националния стадион

Сподели новината

Бившият футболист на ЦСКА Виктор Райчев предложи брак на любимата си Полина Ръсина. Тя е част от националния ни отбор, който утре има мач срещу Северна Македония.

Вълнуващият за Ръсина и Райчев момент бе на терена на стадион „Васил Левски“, където нашите националки тази вечер проведоха официалната си тренировка.

Полина каза „да“ на предложението на любимия си.

Целият щаб на женския ни национален отбор пожела много любов и сбъднати мечти на младата двойка, както и победа в утрешната среща.

Мачът със Северна Македония е от УЕФА Лига на нациите. Срещата е от 17:00 часа във вторник на Националния стадион „Васил Левски“, съобщава БЛИЦ.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар