Home » Спорт » Събират пари за глобата на Ивелин Попов за „палячовците“

Събират пари за глобата на Ивелин Попов за „палячовците“

Сподели новината

Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) стартира кампания за събиране на средства, с които да бъде платена глобата на капитана на тима Ивелин Попов.

Попето бе глобен от БФС с 4000 лева заради коментарите си по адрес на съдиите след загубата с 0:4 от ЦСКА, наричайки ги „палячовци“.

От Клуба на привържениците посочват, че Попов е „изразил мнението на всеки един ботевист срещу своеволията на подобията на съдии“ и затова имат намерението да поделят отговорността с него.

Съобщението на феновете:

Уважаеми ботевисти,
както най-вероятно всички сте разбрали, капитанът на отбора ни Ивелин Попов бе глобен с 4000 лв заради това, че изрази своя протест срещу своеволията на подобията на съдии, ръководили мача с ЦСКА -София.

КПБП стартира кампания за събиране на сумата от 4000 лв за глобата на Ивелин, тъй като той изрази мнението на всеки един ботевист.

Тъй като в момента събираме средства и за хореография на полуфиналите за купата, моля изрично да описвате, че преводът е за глобата на Ивелин Попов. Всички други преводи по сметката ще бъдат насочвани за хореографията за мача.

Всеки, който желае да подкрепи финансово кампанията за глобата на Ивелин Попов, може да го направи по един от следните начини:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП:
IBAN: BG11UNCR70001522124939
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Сдружение КПБП

2) Като преведете средства чрез електронната система за разплащане пейпал на: [email protected]
САМО БОТЕВ

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар