Home » Спорт » Треньорът на Сърбия прибира 1,2 милиона евро бонус за класирането на Евро 2024

Треньорът на Сърбия прибира 1,2 милиона евро бонус за класирането на Евро 2024

Сподели новината

Националният отбор на Сърбия се класира за групова фаза на Европейско първенство за първи път като независима страна и това стана, след като селекционер на „орлите“ бе Драган Стойкович. Пикси изведе своята държава на Световни финали през 2022-а година, а сега сърбите ще играят и на Евро 2024.

Селекционерът на западните ни съседи, освен славата в родината си, ще получи и грандиозна премия за стореното от него. Легендата на Цървена звезда ще получи 1,2 милиона евро бонус, което е 12% от цялата обща премия за целия отбор.

Сърбия ще получи 9,5 милиона евро от УЕФА за класирането си на европейските финали.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар