Home » Спорт » Утре изслушват Борислав Михайлов пред парламента

Утре изслушват Борислав Михайлов пред парламента

Сподели новината

Официално стана ясно кога ще бъде изслушването на Борислав Михайлов в родния парламент.

Това ще се случи утре (22 ноември). Това стана ясно от дневния ред на Народното събрание, публикуван на официалния сайт.

Ето какво пише там:

Комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта

ДНЕВЕН РЕД

1 Изслушване на г-н Петър Петров – изпълнителен директор на „Академика 2011″ЕАД, на основание чл. 28, ал. 1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, във връзка със състоянието на спортното съоръжение „Арена-Бургас“ и готовността му за провеждане на спортни мероприятия, както национални, така и международни.

2 Изслушване на г-н Борислав Михайлов – президент на Български футболен съюз, на основание чл. 28, ал. 1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, във връзка със създадените проблеми при организацията за провеждане на футболната среща за европейски квалификация на 16.11.2023 г. между България и Унгария .

3 Разни.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар