in

ЦСКА 1948 си иска стадион „Българска армия“ обратно и призова държавата да се намеси

Служебният спортен министър Андрей Кузманов хвърли сериозно обвинение към ръководството на ЦСКА в лицето на Гриша Ганчев, че той не плаща наем на стадион „Българска армия“ и го заплаши, че може да се стигне до съдебен спор. От ЦСКА 1948 побързаха също да се включат в дебата. Председателят на отбора Добрин Гьонов заяви, че би искал да се включи в конкурс, за да върне съоръжението на неговия тим.

„Призовавам държавата да спазва законите! Не само в случая с “Българска армия”, но и въобще. Трябва да живеем в правова държава. Ако законите се спазват и се стигне до конкурс за “Армията”, аз и колегите ми ще обсъдим сериозно въпроса за стадиона. Нашият клуб си плаща всичко и навсякъде“, каза Гьонов пред Sportal.

Конфликтът между двата клуба датира още от разделението им през 2016 г. Тогава делото за стадиона бе спечелено от фалиралото дружество, по думите на ръководителя на 1948, но в крайна сметка ЦСКА-София домакинства там.

Прекалено вероятно може да се стигне до сериозна ескалация на напрежението между двата тима с името ЦСКА, ако Министерството отнеме „Армията“ и я пусне на публичен конкурс.

What do you think?

11 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Клиентка се сби с управител на магазин, не искала да носи маска

Клиентка се сби с управител на магазин, не искала да носи маска

От Левски настояват за допинг тестове преди мача с Арда

От Левски настояват за допинг тестове преди мача с Арда