in

Шампионът на Великобритания иска Кубрат Пулев да е трамплинът му към бой за титлата

Шампионът на Великобритания по бокс при най-тежките Джо Джойс може да се окаже следващия съперник на Кубрат Пулев през 2022 г., тъй като мениджърът на българина Ивайло Гоцев потвърди, че екипът на британеца е влязъл в контакт с него.

„Кубра определено очаква добри мачове през 2022 г. Пристигат доста оферти. Хората на Джо Джойс също ни потърсиха. Кубрат няма да отстъпи пред никого. Всичко зависи от това какво иска той и колко дълго да остане още на ринга“, каза Гоцев пред Sky Sports.

36-годишният Джойс осъзнава, че времето, в което да се пробва за някой от важните шампионски пояси, изтича, а за целта му е нужна битка с човек от топ 10. „Кобрата“ е именно такъв.

„Джъгърнаут“ вече спечели двубоя си срещу друг бивш претендент в лицето на Карлос Такъм. Французинът замести Дерек Чисора през 2017 г. в мача срещу Антъни Джошуа и мнозина смятат, че незаслужено мачът му бе прекратен след технически нокаут в 10 рунд в полза на британеца. Някъде по това време Джо Джойс стана професионалист, а 4 години по-късно е в подножието на върха в дивизията.

Но преди да разберем дали българинът ще приеме предизвикателството, той ще трябва да се справи с Франк Мир в чисто новата дисциплина боен триад в събота.

What do you think?

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Служебното правителство изтегли нов дълг от половин милиард лева

Служебното правителство изтегли нов дълг от половин милиард лева

“Беса транс”: В катастрофиралия автобус не е имало контрабандно гориво и пиротехника

“Беса транс”: В катастрофиралия автобус не е имало контрабандно гориво и пиротехника