Home » Спорт » „Шансовете ми са 50/50 да стана президент на БФС“

„Шансовете ми са 50/50 да стана президент на БФС“

Сподели новината

Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски потвърди в ефира на предаването „Арена спорт“ по БНТ намерението си да се кандидатира за поста президент на БФС по време на Извънредния конгрес, който се очаква да бъде насрочен от централата по време на утрешния Изпълком.

„Издигам кандидатурата си за президент на БФС.

За момента шансовете ми са на 50/50 (да стане президент на Футболния съюз).

На първо място ще бъде гласувано доверие на селекционера на националния отбор (ако стане президент на БФС). Второ, всички отбори и професионални клубове ще трябва да започнат да работят за себе си, а не да гледат в паницата на другия. Най-важното нещо, което ще направя – съдиите ще имат гръб, от който няма да се притесняват“, каза Крушарски за намеренията си.

Поставете оценка:
2.6

Оценка 2.6 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар