in

Юрген Клоп се замеси в скандал

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се замеси в скандал, след като нарече Купата на Африка малък турнир след победата с 4:0 над Арсенал. Това изказване не остана незабелязано от журналисти от африканския континент и предизвика неизбежна реакция на вчерашната пресконференция след петата поредна победа на мърсисайдци в Шампионската лига с 2:0 над Порто. Клоп бе попитан конкретно да обясни какво точно е имал предвид с това твърдение.

“Мисля, че това е обида за играчите, феновете и хората на този континент и смятам, че им дължите извинение”, заяви журналистът Охора Бабатунде от африканска медия, който го обвини, че не би използвал такова определение по повод Европа.

“Не съм имал това предвид, това дори не е близо до идеята в съзнанието ми. Не съм искал да говоря за Купата на африканските нации като за “малък турнир” нито за Африка като за малък континент. Просто губим най-добрите си играчи. Това не е родният ми език, така че можете да ме разбирате погрешно”, опита да обясни германецът.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Русия прати военен спътник в земна орбита

Истанбулската конвенция е златен стандарт за ЕС, заяви Европейската комисия