Home » Спорт » Левски чака бразилски нападател

Левски чака бразилски нападател

Сподели новината

Съвсем скоро Левски може да се сдобие с трето ново попълнение. „Сините” чакат бразилския нападател Велтон. 24-годишният футболист обаче трябва да скъса отношенията с настоящия си клуб – Ботафого ПБ. От този отбор дойде неговият съотборник Цунами, който парафира за 2.5 години със столичния гранд.

Велтон вече се е договорил с Левски. Той обаче трябва да бъде свободен агент, за да може да премине на „Герена”, откъдето не могат да си позволят да плащат трансферни суми. Очаква се до ден-два да има развръзка с нападателя, който вече е стегнал багажа за България, за да подпише със „сините”. Веднага, след като разтрогне, офанзивният играч ще пътува за София.

Договорът му също ще е за 2.5 години. С неговото привличане до голяма степен ще приключи и зимната селекция на Левски.

Столичани нямат интерес към трети бразилец, който е спряган за трансфер на „Герена“. Става дума за крилото Марлон.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената