Home » Спорт » Обявиха важна промяна за началото на новия сезон във Formula 1

Обявиха важна промяна за началото на новия сезон във Formula 1

Сподели новината

Остават точно 2 месеца до началото на новия сезон във Formula 1, а организаторите вече планират някои важни промени. Освен фактът, че ще имаме рекорден брой етапи – 23, пилотите вече ще тренират при променен график, научихме от официалния сайт на състезанието.

През 2021 г. бе направен експериментален опит да се намали времето за петъчните тренировки от 90 минути на 60, но изглежда това не се прие за промяна в положителна посока. Именно по тази причина тренировките отново ще бъдат с продължителност от час и половина.

Между двете тренировки в петъците ще има пауза от 150 минути, а официалните пресконференции ще се състоят в ранните часове на деня и ще приключват 90 минути преди началото на официалната подготовка на пистата.

Поставете оценка:

4

Оценка 4 от 4 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.