Home » Спорт » Сашо Попов към спортния министър: ЦСКА не може да научава бъдещето си през медиите

Сашо Попов към спортния министър: ЦСКА не може да научава бъдещето си през медиите

Сподели новината

Темата със спортните бази на ЦСКА продължава да се разраства, като този път президентът и треньор на волейболния клуб Сашо Попов влезе в спор със служебния спортен министър Андрей Кузманов. Той изрази разочарованието си, че държавните органи оповестяват решенията си първо пред медиите преди да се свържат със спорните клубове.

„Аз продължавам да не разбирам как сред руината „Червено знаме” не намират време и предишните, и сегашните управляващи да се поинтересуват от нашето мнение. Ние сме тук от 60 години. Защо не ни питат какво е нашето мнение за този „оазис“(, както го нарича министърът) и имаме ли място в него. Ние сме намерили финансиране, имаме проекти и сме готови да построим зала или най-малкото да направим големи инвестиции в реновирането на тази. От много дълго време чакаме властимащите не само да се поинтересуват, а наистина да разберат, че нашият клуб е институция и не може така през медиите да разбираме какво ще бъде нашето бъдеще“, каза Попов пред Sportal.

„Червените“ вече близо 10 години се борят за зала „Васил Симов“, която продължава да е далеч от стандартите за целите, които клубът преследва, като един от водещите тимове във волейбола у нас.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената