in

Паси за избора на Байдън: Америка отново ще стане лидер на света

Америка въздъхна, светът си отдъхна. Никога в американската история, която помним американците не са се радвали толкова на провала на един човек. Това коментира бившият външен министър Соломон Паси в ефира на Нова телевизия относно резултата за изборите в САЩ.

„Тръмп не беше толкова лош, но Америка никога не е била толкова разделена, а светът никога не е бил толкова много без посока. По принцип американският президент е лидерът на свободния свят, а това сега не беше така. Тръмп имаше и позитиви с успешна политика в Близкия Изток. Той успя да постигне мир между Израел, Бахрейн, ОАЕ и Судан. Това е колосален напредък, Барак Обама дори и не е мислил за такова нещо. Той ще прати човек на Луната, работи за развитие към космоса“, допълни той.

Мартин Карбовски: Запитвали ли сте се защо плюят Радев!?

По думите на Паси Тръмп е бил екстремен играч. „Колко майки биха искали децата им да говорят по този начин. Популизмът е нещо, от което светът трябва да се отърве. Тръмп се противопостави и на науката, той се отказа и от Парижкото споразумение. Той ще върне Америка в играта и Америка отново ще стане лидер на света“, каза още той.

Източник: eurocom.bg

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

отровното-трио

Отровното трио и Мая Манолова ще редят болнични легла пред МС

бойко-борисов

Борисов: Изправяме целия потенциал на здравната система срещу COVID-19