Home » Свят » Внезапна проверка! Ким Чен Ун посети стратегическо авиационно поделение

Внезапна проверка! Ким Чен Ун посети стратегическо авиационно поделение

Сподели новината

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун по време на посещение в командването на военновъздушните сили на страната призова военновъздушните сили да засилят бойната си готовност, за да реагират незабавно на военни заплахи, съобщи агенция KCNA.

"Той очерта оперативни и тактически политики, свързани с привеждането на военновъздушните сили в състояние на постоянна бойна готовност и увеличаване на способността им да водят война в най-голяма степен, за да могат незабавно и мощно да противодействат на всяка военна провокация и заплаха от врага", посочи Ким Чен Ун.

Съобщава се, че севернокорейският лидер заедно с дъщеря си Ким Джу-ае са посетили полка на 1-ва дивизия на ВВС и са наблюдавали демонстрационен полет.

"Той високо оцени, че пилотите на това въздушно подразделение са надеждно подготвени за перфектно изпълнение на авиационни бойни задачи при всякакви неблагоприятни условия", отбелязва агенцията.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар