Home » Свят » В Бразилия разследват опит за проникване в президентския дворец ВИДЕО

В Бразилия разследват опит за проникване в президентския дворец ВИДЕО

Сподели новината

Федералната полиция в Бразилия разследва опит за проникване в президентския дворец „Алворада“, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Това е официалната резиденция на държавния глава Луиз Инасио Лула да Силва.

Властите се опитват да изяснят обстоятелствата около този опит за проникване, извършен от човек с кола. Според бразилската медия „Метрополеш“ Лула да Силва е бил в двореца по време на опита за нахлуване. Той тъкмо се е върнал от пътуване до Рио де Жанейро.

Малко преди 5, 45 ч. вчера сутринта местно време водач на черен автомобил отказал да се подчини на заповедите на силите на реда, охраняващи двореца, намиращ се на полуостров и обграден от градина. Той продължил да шофира, докато колата не се натъкнала на заграждения с метални шипове край двореца и не спукала гума. Тогава водачът избягал с превозното средство. Полицията се опитала да го спре, като произвела два изстрела по автомобила.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар