Home » Свят » В Украйна: Нещата са много сериозни, времето ни изтича

В Украйна: Нещата са много сериозни, времето ни изтича

Сподели новината

Коментар в X на съветника към украинското вътрешно министерство Антон Геращенко:

Много се изписа за интервюто на Владимир Путин пред американския журналист Тъкър Карлсън. Ясно е, че военнопрестъпникът живее в изкривена реалност. Но друго е от съществено значение.

Путин има средствата да накара украинците да живеят в тази „митология“ и я превръща в реалност стъпка по стъпка. Той има огромен брой бомби, ракети и оръжия и ги изстрелва в момента. Милиони руснаци с промити мозъци вярват в митологията на Путин и са готови да се бият и да умрат за него (или за парите, които плаща).

Путин няма намерение да спира. Той постави икономиката на военни основи. Той продължава да произвежда нови оръжия и боеприпаси. Един от съюзниците му, Северна Корея, произвежда 1,5 милиона снаряда годишно (а Западът?)…

Путин няма да спре. Той иска да превърне мирогледа си в реалност. Този човек наистина може да прекрои света, за да пасне на неговата лудост. Нещата са много сериозни. Времето да го спрем изтича.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар