Home » Свят » Гласът на Путин за… двойниците на Путин

Гласът на Путин за… двойниците на Путин

Сподели новината

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков коментира информацията за "двойниците" на президента Владимир Путин, предаде ТАСС.

"Имаме само един Путин!", е заявил Песков, говорейки на форум на дружеството "Знание" на изложението и форума "Русия", което се провежда на 4 октомври.

Според Песков в медиите и каналите в Telegram вече се появяват много "куриози". Например, той цитира "информация" за "двойници" на държавния глава. "Сега "експертите" гадаят – те са трима или четирима и ги виждаме всеки ден. Дори тук, тази сутрин полагат цветя пред паметника на Минин и Пожарски. Дали това е третият или четвъртият "двойник", не е ясно", е коментирал Дмитрий Песков.

Съобщения за предполагаемата смърт на Владимир Путин се появиха в анонимния Telegram канал "Генерал СВР". Каналът, зад който има информация, че стои бивш високопоставен офицер от външното разузнаване на Русия, твърди че на публичните събития Владимир Путин е заменен от един от неговите двойници. И към момента руският елит се е споразумял за създаването на коалиция начело с Николай Патрушев за запазване на режима на управление и използване на двойник в образа на президента на Руската федерация.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар