Home » Свят » Гръмна сега! Смелият Зеленски е дал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци за 50 000 евро:
Гръмна сега! Смелият Зеленски е дал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци за 50 000 евро:

Гръмна сега! Смелият Зеленски е дал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци за 50 000 евро:

Сподели новината

Украинският президент Володимир Зеленски е дал под наем луксозната си вила в Тоскана на руснаци за месец август, съобщи италианският вестник Il Tirreno. Междувременно Зеленски призова лидерите на ЕС да отказват визи на руски туристи.

Според разследването на италианските журналисти руска двойка, живееща в Лондон, е наела вилата за огромната сума от 50 000 евро. Вилата, разположена в крайморския град Форте дей Марми, е била купена от Зеленски за четири милиона евро, докато украинският лидер все още е бил актьор, твърди изданието.

Снимки, публикувани в социалните мрежи от двойката, потвърждават, че са отседнали в имота на Зеленски, посочва Il Tirreno.

Corriere Della Serra, друг италиански вестник, се е свързал с брокера, управляващ имота, който е коментирал:

„Наемателите не са руснаци, но не мога да кажа повече, защото поверителността ми пречи.“ Вестникът обаче пише, че наемателите вероятно са от руски произход, „но отдавна имат местопребиваване и може би английско гражданство“.

Вилата на Зеленски в Тоскана

Източник: obektivno.bg

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Димитър Славчев

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената