Home » Свят » Двама загинали при руските удари през изминалата нощ

Двама загинали при руските удари през изминалата нощ

Украинските власти съобщиха, че Русия е извършила нова серия въздушни удари и ракетни обстрелвания с безпилотни летателни апарати през нощта, което довело до смъртта на двама души и до щети в южната Херсонска област. Губернаторът на областта, Олександър Прокудин, съобщи за смъртта на 72-годишен мъж и жена, както и за други пострадали, но не предостави повече подробности за случая.

Също така се съобщава за четирима ранени при нападение с безпилотен летателен апарат в град Берислав. Отделни села и инфраструктура в региона, също били засегнати.

Русия все още не е коментирала инцидентите.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар