Home » Свят » Започват да връщат вещите на хората, оставени на територията на Crocus City Hall

Започват да връщат вещите на хората, оставени на територията на Crocus City Hall

Сподели новината

Собствениците могат да вземат колите си от паркингите на Crocus City Hall. Също така вечерта ще бъде възможно да вземете неща от гардероба на концертната зала, съобщи губернаторът на Московска област Андрей Воробьов в своя канал в Telegram.

"Вещите, оставени в гардероба започват да се предават днес от 18:00 часа – разрешиха ни от органите на реда. До 15:00 часа специалисти ще опаковат и описват дрехите. Първо, ще дадем на тези, които имат номерче от гардероба на ръцете си", уточни губернаторът.

Всичко е готово и за предаване на собствениците на 383 автомобила, останали на паркингите. „Съвместно с КАТ се обаждаме на собствениците от вчера да започнат да идват да си вземат колите“, завърши Воробьов.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар