Home » Свят » Захарова гневна: Британски министър позира пред нацистки свастики в центъра на Киев ВИДЕО+СНИМКИ

Захарова гневна: Британски министър позира пред нацистки свастики в центъра на Киев ВИДЕО+СНИМКИ

Сподели новината

Фотография на британския министър на отбраната вбеси говорителят на МВнР на Русия Мария Захарова. Грант Шапс е заснет позиращ пред пленени руски бойни машини при посещението си в украинската столица в Киев.

Реакцията на "дясната ръка" на Сергей Лавров не закъсня:

„Още една красноречива снимка на британския министър на отбраната Грант Шапс, който позира пред пленени руски бронирани машини, украсени с украински лозунги и нацистки свастики, в центъра на Киев“.

Британският министър на отбраната призова за продължаване на подкрепата за Украйна, застанал на фона на и пленено руско военно оборудване. Сред надписите зад гърба му се забелязват характерните отличителни знаци на привържениците на Степан Бандера – идеологът на украинското националистическо движение през 20-ти век.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар