Home » Свят » Зеленски: Украйна дава на руските нападения отговори с по-голям обсег

Зеленски: Украйна дава на руските нападения отговори с по-голям обсег

Сподели новината

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви днес, че неговата страна отговаря на руските нападения "с по-голям обсег", предава Ройтерс и БТА. Изявлението е направено след атаката на украински дрон срещу петролната рафинерия, разположена на около 1300 километра от границите на страната.

Зеленски не е споменал пряко атаката по обект в руската република Татарстан, но е заявил, че подобни ответни действия са толкова важни, колкото и помощта за украинците, "страдащи от вражеските нападения", допълни Ройтерс.

"Еднакво важно е на руските терористи да се отговаря след техните удари. Всеки път, с отговори с все по-голям обсег", заяви Зеленски, цитиран от Ройтерс и БТА.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар