Home » Свят » Земетресение в Анталия

Земетресение в Анталия

Сподели новината

Регистрирано е земетресение с магнитуд от 4,7 по скалата на Рихтер край южното крайбрежие на окръг Анталия, съобщиха Анадолската агенция и БТА.

Според турската Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (AFAD) епицентърът е бил в морето на дълбочина 35 км и на разстояние 10 км от брега, близо до популярния туристически град Демре.

Трусът, който е регистриран в 16.55 часа местно време, е бил усетен в няколко града в окръга.

Според валията на Анталия към момента в окръга не са регистрирани негативни последици от земетресението. Спасители и други местни служби продължават да инспектират района.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар