Home » Свят » Земетресение с 4,7 по Рихтер в Босна и Черна гора

Земетресение с 4,7 по Рихтер в Босна и Черна гора

Сподели новината

Земетресение с 4,7 по Рихтер в Босна и Черна гора

Снимка: Angelo Giordano от Pixabay

Силно земетресение беше усетено в Черна гора и Босна и Херцеговина. Според Според Европейско-средиземноморски сеизмологичен център трусът е бил с магнитуд 4,7 по скалата на Рихтер и е усетен  в югоизточната част на Босна, но също така и в Сараево, Зеница и други градове.

Епицентърът отново е бил между Босна и Херцеговина и Черна гора, между Билеча и Никшич. По данни на сеизмологичния център земетресението е станало на дълбочина 10 километра. Гражданите съобщават, че трусът е продължил дълго време и е бил силен.

Земетресението е било усетено и в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар