Home » Свят » Израелската армия: Унищожени са повече от 2500 терористични цели

Израелската армия: Унищожени са повече от 2500 терористични цели

Сподели новината

Израелската армия съобщи в сутрешна актуализация, че от началото на сухопътната операция срещу Хамас в ивицата Газа нейните сухопътни, въздушни и военноморски сили са ударили "повече от 2500 терористични цели".

През нощта израелските войски нанесоха въздушни удари срещу военен комплекс на Хамас, в който според тях се намират контролни центрове, наблюдателни пунктове и поддържаща терористична инфраструктура.

Израелските войски "продължават да унищожават терористите", включително в близък бой, се казва в доклада.

Министерството на здравеопазването на Газа, контролирано от Хамас, съобщи, че повече от 30 палестинци са били убити при израелски въздушен удар срещу бежанския лагер тази нощ. Израел каза, че разследва дали неговите сили са действали в района по това време.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар