Home » Свят » Кадиров е в тежко състояние

Кадиров е в тежко състояние

Чеченският лидер Рамзан Кадиров наистина е в тежко състояние. Това заяви Андрий Юсов, представител на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна, коментирайки информацията, че Кадиров е в кома.

„Наистина има информация, че Кадиров е в тежко състояние и съществуващите му заболявания са се влошили и са станали причина за това състояние“, отбеляза Юсов в Телеграм, предаде агенция УНИАН.

По-рано някои украински експерти изразиха мнение, че Кадиров може да е бил отровен от руската ФСБ по нареждане на Владимир Путин. За това говори военният експерт Олег Жданов.

След Евгений Пригожин, основател на частната армия „Вагнер“, чеченският лидер Рамзан Кадиров също може да бъде елиминиран от властта в Кремъл, написа наскоро германският вестник „Билд“, цитирайки руския политик Дмитрий Гудков. Опозиционерът и бивш депутат в Държавната дума на РФ предупреждава, че руският силов апарат сега ще се обърне срещу други влиятелни личности, които заплашват съществуването на режима на Владимир Путин. Кадиров разполага с лична добре обучена армия, която ако се обърне срещу Путин, може да застраши режима му.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар