Home » Свят » Медведев нарече „предатели“ протестиращите, които подпалиха избирателни секции в Русия

Медведев нарече „предатели“ протестиращите, които подпалиха избирателни секции в Русия

Сподели новината

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заяви днес, че протестиращите, които са се опитали да подпалят избирателни секции и да заливат урните с боя по време на гласуването на президентските избори в Русия, са "предатели", които помагат на враговете на страната, предаде Ройтерс, съобщи БТА.

"Това е пряка помощ за тези дегенерати, които обстрелват нашите градове днес", заяви той в публикация в Телеграм, имайки предвид украинските атаки.

По-рано днес управляващата партия „Единна Русия“ съобщи за широкомащабни хакерски атаки от типа "отказ на услуга" (DDoS) срещу всичките си електронни услуги, съобщи партията на своя канал в социалната мрежа „Телеграм“, предаде ТАСС.

Съгласно съобщението атаките „се водят срещу всички адреси в мрежата на партията и в домейните edinros и er.ru". Освен това се посочва, че за осигуряването на функционирането на инфраструктурата на първостепенните цифрови услуги на „Единна Русия“ е прекратена работата на второстепенните партийни ресурси.

„ИТ специалистите от централния изпълнителен комитет на партията отразяват атаките заедно с „Роскомнадзор“ (надзорният орган на Русия в областта на телекомуникациите – бел. ред.) и партньорите по осигуряване на информационната сигурност“, съобщават от партията.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар