Home » Свят » Мъск с обвинение към Байдън

Мъск с обвинение към Байдън

Сподели новината

Решенията на администрацията на президента на САЩ Джо Байдън и Демократическата партия относно имиграционната политика имат за цел да променят баланса на силите на предстоящите президентски избори.

„Повечето американци не знаят, че преброяването на населението в САЩ понастоящем преброява всички жители на даден окръг, независимо от гражданството, за целите на гласуването! Демократите в Сената току-що гласуваха единодушно за отмяна на поправка, която щеше да спре преброяването на нелегалните имигранти при разпределяне на местата в Конгреса и гласовете в колежите. Тъй като нелегалните имигранти живеят предимно в демократични щати, както Камарата на представителите, така и президентските гласове се изместват с около 5% наляво, достатъчно, за да променят целия баланс на силите! Това е една от основните причини, поради които администрацията на Байдън поддържа рекорден брой на нелегални имигранти и извършва толкова малко депортации“, написа американският предприемач Илон Мъск на страницата си в социалната мрежа X.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар