Home » Свят » Над 25 полицаи пострадаха при сблъсъци в Германия

Над 25 полицаи пострадаха при сблъсъци в Германия

При сблъсъци между имигранти от Еритрея в Щутгарт (федерална провинция Баден-Вюртемберг) са ранени 26 полицаи, съобщава агенция DPA.

Безредиците започнаха по време на културен фестивал, на който присъстваха около 200 души. То е организирано от организация, близка до еритрейските власти. Започнаха сблъсъци между участниците в събитието и други хора от африканската страна, които не подкрепят властите. В резултат сблъсъците прераснаха в сблъсъци с полицията.

Според DPA полицията е била замеряна с камъни и стъклени бутилки. Шестима от тях са настанени в болница, без опасност за живота им.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар