Home » Свят » ПВО на Русия свали няколко украински дрона над Брянска област

ПВО на Русия свали няколко украински дрона над Брянска област

Сподели новината

Руските сили за противовъздушна отбрана са унищожили още един украински дрон над Брянска област, съобщиха от руското Министерство на отбраната.

"На 5 февруари т.г. около 00:30 ч. московско време беше осуетен поредният опит на киевския режим да извърши терористична атака с използване на БЛА от авиационен тип срещу обекти на територията на Руската федерация. Украинският безпилотен летателен апарат беше унищожен над територията на Брянска област от дежурните сили за противовъздушна отбрана", заявиха от министерството.

Губернаторът на областта Александър Богомаз съобщи в Телевизионния канал за унищожаването на БЛА, без жертви и щети.

По-рано ТАСС съобщи за унищожаване на безпилотен самолет в 22:30 ч. московско време над региона и за прихващане на безпилотен самолет в 23:00 ч. московско време и 23:50 ч. московско време в неделя.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар