Home » Свят » Предсрочни президентски избори в Азербайджан

Предсрочни президентски избори в Азербайджан

Сподели новината

В сряда гражданите на Азербайджан ще се отправят към избирателните урни, за да участват в предсрочни президентски избори, съобщи ТАСС.

Седем кандидати се борят за поста, включително настоящият лидер Илхам Алиев, който се кандидатира за петия си мандат. Експертите са единодушни, че популярността на Алиев е достигнала своя връх, след като той възстанови контрола на Баку над спорния регион Нагорни Карабах.

Наблюдателите и експертите очакват висока избирателна активност на 7 февруари, който е обявен за почивен ден в републиката. Избирателните секции ще бъдат отворени от 8:00 до 19:00 ч. местно време.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар