Home » Свят » Путин не плувал с Лукашенко в Черно море

Путин не плувал с Лукашенко в Черно море

Сподели новината

Руският президент Владимир Путин не е плувал с беларуския си колега Александър Лукашенко в Черно море, заяви прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков в интервю за вестник „Подьом“.

„Не и днес“, отговори говорителят на Кремъл на въпроса дали държавният глава се е потопил в морето заедно с госта си Лукашенко.

По-рано каналът Pul Pervyi Telegram, близък до пресслужбата на беларуския президент, съобщи, че Лукашенко е приел предложението на Путин и е плувал в Черно море. Температурата на водата е била 16° по Целзий. Руският лидер предложил на държавния глава на Беларус да се изкъпят на 28 май по време на преговорите в Сочи и Лукашенко подкрепил тази инициатива.

На 29 май двамата президенти се разходиха с кораб след преговорите помежду си.

Както заяви прессекретарят на Путин – Дмитрий Песков, лидерите на двете страни „се съгласиха, че ще се възползват от хубавото време и красивата природа на руския юг“. Но, както става ясно, само Лукашенко се е осмелил да поплува в студените води на Черно море.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената